Aspergediner: Menu is nu bekend!!

Aspergewijn.jpg

17 mei: Aspergediner in Restaurant Akkeroord- Waddinxveen

€97,50 geheel verzorgd.

Het seizoen van de koude grond asperges gaat bijna van start. Bij de groenteman zijn de eerste Hollandse asperges reeds te koop. Maar de echte liefhebber wacht op de asperge van de koude grond.

De asperge is nog één van de echte seizoensproducten die we kennen.

Om dit succesvolle Hollandse seizoenproduct te eren organiseren Tire Bouchon en Restaurant Akkeroord op vrijdag 17 mei een asperge avond; Aanvang 18.30uur

Na het succes van het PUUR PINOT NOIR diner willen we nu een culinaire avond rondom de asperge verzorgen:Aspergewijn.jpg * 6 gangen diner, *Water & brood, *Amuse, *Koffie, *Wijn

Alles voor €97,50

Martin en Marlotte Baas zorgen voor de mooiste gerechten bereid met asperge en laten je beleven hoe veelzijdig deze groente toegepast kan worden: van amuse tot dessert.

Zelf laat ik je de mooist passende wijnen uit mijn assortiment proeven en begeleid dat desgewenst met uitleg aan je tafel. Natuurlijk zullen de door mij ingezonden wijnen voor de aspergewijn-verkiezing niet ontbreken, met daaronder de Zilveren Aspergewijn 2019.

Reserveren voor deze bijzondere Asperge Avond kun je via info@akkeroord.nl of telefonisch op 0182 616101

 Menu:

Asperge,  zalm: Gerookt – a la minuut –  citroen gras

Velouté asperge: Kreeft –  gamba – truffel

Heilbot Korenaar: Lamsoren – zeekraal – beur noisette

Pertuis asperge, morielje: Kalfsjus – hazelnoot-room

Asperge, lamsfilet: gegrild – tuinbonen – Opperdoezer

Asperge, aardbeien: panna cotta – frambozen – zwarte peper

 

 

Share this post

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *