Tire Bouchon tijdens culifeest Gouda op het wijnplein

TIRE BOUCHON TIJDENS CULIFEEST GOUDA OP HET WIJNPLEIN.

Tijdens het Culifeest Gouda, dat van 1 t/m 4 september 2016 wordt gehouden op het terrein van Koudasfalt zal Tire Bouchon aanwezig zijn met een selectie Duitse wijnen.

Samen met een aantal collega wijnbedrijven uit Gouda en directe omgeving laten wij je een avond genieten van wijnen uit Duitsland, Piëmonte, Limoux, Rioja. Iedere wijnimporteur/leverancier presenteert vier wijnen, met een totale selectie van 20 wijnen. Daarnaast bieden de Stadsbrouwerij De Goudse Leeuw en Drankenservice Gouda je de mogelijkheid heerlijke speciaal bieren te proeven.

Op donderdag 1 september is het Business-Evening, maar van vrijdag 2 tot en met zondag 4 september kun je komen genieten van het vele heerlijks dat de diverse deelnemende restaurants bereiden, het geboden entertainment en natuurlijk de vele wijnen op het Wijn- en Bierplein.

Om je definitieve wijn keuze te kunnen maken is het mogelijk je eigen proeverij samen te stellen. Hiervoor is een proeverij stempelkaart te verkrijgen waarmee 7 wijnen kunnen worden geproefd voor €15,50 in de online voorverkoop (of via TireBouchon) en voor €16,50 aan de deur. Dit is exclusief de entree! (www.culifeestgouda.nl ook het volledige programma)

Graag begroet ik je één van de dagen op het wijnplein om de wijnen van Ben Rothemeier, Karl Heinz Johner of August Ziegler te laten proeven.

ACTIE: Bij een bestelling van minimaal 16 flessen van de vier wijnen tijdens Culifeest Gouda ontvang je de proeverij stempelkaart gratis.

TIREBOUCHON WIJNEN TIJDENS CULIFEEST GOUDA 2016:

2015      Rivaner € 10,35 per fles
Weingut Karl Heinz Johner, Kaiserstuhl/Baden – Duitsland

2015      Riesling Trocken € 11,35 per fles
Weingut Ben Rothmeier, Landau/Pfalz – Duitsland
(‚Jungwinzer des Jahres 2016‘)

2014      Weißburgunder Trocken € 9,75 per fles
Weingut August Ziegler, Maikammer/Pfalz – Duitsland

2013      Dornfelder (rood) € 9,00 per fles
Weingut August Ziegler, Maikammer/Pfalz – Duitsland

 

Culifeest 2

www.tirebouchon.nl
info@tirebouchon.nl
Tel. 06 22991099
Tirebouchon Gouda

Share this post