Tire Bouchon treedt dit jaar op als sponsor van Sensation Kaas

Sensation Kaas gaat dit jaar zijn 4e jaargang in en mag zich elk jaar in een groeiende belangstelling verheugen. Was dit evenement het eerste jaar een feest rondom GOUDSE KAAS in een sportkantine. De derde editie vond plaats in het zwembad het Spaarders bad.

Dit jaar is Sensation Kaas uitgegroeid tot een volwaardig weekend evenement. Niet alleen vindt het zaterdagavondfeest plaats op de markt in een heuse feesttent, er is ook een zaterdagmiddag programma op de markt: Tafelen op de Markt. En op de VRIJDAGAVOND is er een waanzinnig leuk Diner Theater “KAAS in CONCERT”.
Tire Bouchon treedt dit jaar op als SPONSOR van dit waanzinnig leuke Goudse evenement. Zowel vrijdagavond als zaterdagmiddag zullen de wijnen van Weingut Ziegler te drinken zijn bij de heerlijke kaasgerechten. Tijdens het Theaterdiner staan de wijnen van Weingut Ziegler (Pfalz) naast heerlijke gerechten van restaurant BIJ ONS. Op zaterdagmiddag kun je op de markt genieten van de wijnen van Ziegler naast de gerechten van Jeroen Hammen van Heinde & Ver.

Speciaal voor deze gelegenheid hebben wij voor je een feestaanbieding

Bij elke fles wijn uit ons assortiment van Weingut Ziegler ontvang je €1,= korting op een toegangskaart voor het vrijdagavond Theaterdiner: KAAS in CONCERT met de Anitaas. Kaarten kosten €45,=

Hoe werkt deze actie

  • Hieronder tref je het volledige assortiment wijnen van Weingut Ziegler aan. Door middel van een mail aan info@tirebouchon.nl geef je je keuze door van de wijnen welke je graag wil bestellen, incl. mailadres en volledig postadres. Je kunt zo vaak bestellen als je wilt, de aantallen flessen worden bij elkaar opgeteld voor de uiteindelijke korting.
  • Ook geef je aan hoeveel kaarten voor de vrijdagavond je wil bestellen. Dit kan ook later. Maar realiseer je: vol = vol.
  • De spaareuro’s zijn geen korting op de wijn. Dus als er geen kaarten meer beschikbaar zijn vervallen de gespaarde euro’s automatisch en geven geen recht op restitutie of een andersoortige korting.
  • Je ontvangt binnen 24 uur een factuur per mail. Na betaling zullen de wijnen worden geleverd. Inclusief eventueel bestelde toegangskaarten voor KAAS in CONCERT.
  • Voor meer informatie over SENSATIONKAAS kijk op sensationkaas.nl

Mocht je geen keuze kunnen maken

Maandag 29 september is er van 18.00-20.00uur een speciale inloopproeverij waarop alle wijnen van geproefd kunnen worden. Locatie: Magazijn Coenecoop 580 Waddinxveen

Share this post