TIRE BOUCHON WERKT MEE AAN DIGITAAL KERSTKOOK BOEK VAN ‘I LOVE FOOD&WINE’

Weet jij al wat je gaat eten met Kerst?

Jolande Vos van ‘I love Food&Wine’ heeft met een vijftal diners in haar digitale kookboek een hand naar je uitgestoken.
Zij heeft aan vijf kookboekschrijvers gevraagd een menu samen te stellen passend bij deze dagen ieder met een eigen thema. Het heeft geleid tot een mooi, gebruiksvriendelijk boekwerkje waarin iedereen wel een menu of een gerecht voor één van de door Corona overschaduwde Kerstdagen kan vinden.

Tire Bouchon heeft met het wijnadvies bij het Anti-Stress “Menu zonder zorgen” een bijdrage geleverd aan dit leuke initiatief.

HET WIJNPAKKET:

Belgische Grüner Veltliner 2019, Wijnkasteel VanDeurzen Hagenouw/België €24,50

VOOR BIJ Clam Chowder

Barbera d’Asti “Jeena’ 2006, Claudia Cordara Piëmonte/Italië €19,95

VOOR BIJ Pasta met Ragu van Eend

Champagne Charles Ellner Extra Demi-Sec (0,375l)/Frankrijk  €18,= òf

Alcoholvrije ‘Perencider’ Le Pétiot uit Bretagne/Frankrijk €9,45

VOOR BIJ Cheesecake met peren en macadamia-noten

De drie flessen kosten los bij elkaar €62,45 – als wijnpakket bij het menu te bestellen voor €60,= incl. Bezorgkosten.

Voor het digitale kookboek en hoe dat je mijn wijnpakket kunt winnen:Ga naar ilovefoodwine.nl/kerstrecepten-e-book

Leave a Reply

Hit enter to search or ESC to close