Skip to main content
Tire Bouchon

Houdoe Asperges 2023 is op zondag 25 juni. RESERVEREN KAN

By mei 24, 2022mei 10th, 2023No Comments

NOG ÉÉN KEER LEKKER ASPERGES ETEN IN DE TUIN VAN RESTAURANT AKKEROORD ZONDAG 25 JUNI 2023

13.00UUR TOT 17.00UUR
‘HOUDOE ASPERGES’ €79,50 p.p. all inclusive.

Onze succesvolle aspergemiddag waarbij we afscheid  nemen van het aspergeseizoen is voor velen ondertussem een vast item op de culinaire agenda geworden. Dit jaarlijks terugkerend evenement onder de naam HOUDOE ASPERGES staat voor 2023 gepland op zondag 25 juni. Daags na Sint Jan, traditioneel de laatste steekdag van het aspergeseizoen. Kom op zondag 25 juni met ons genieten van een 6-gangen amusemenu uit de keuken van Akkeroord 

Ik serveer o.a. onze populaire aspergewijn 2022 en nog vele andere passende wijnen. En Chocolaterie PUUR heeft voor deze gelegenheid aspergebonbons voor bij de koffie gemaakt.

Dit alles voor €79,50, een middag heerlijk genieten.

24 juni de dag van de geboorte van Johannes de Doper is de laatste dag dat asperges worden gestoken. Dit maakt de asperge nog één van de weinige ECHTE seizoensgroente.

Martin Baas van Restaurant Akkeroord en ik willen de zondag daarna afscheid nemen van het aspergeseizoen zoals dit een jaarlijks gebruik is bij het Brabantse Asperge Genootschap.

Een genootschap dat al meer dan 27 jaar bestaat en o.a. de aspergewijn wedstrijd jaarlijks organiseert.

De Formule voor deze middag:

* 6 heerlijke aspergegerechtjes

* Aspergewijn van dit jaar (Cuvée Blanc 2022 Weingut August Ziegler: 3e plaats Aspergewijn van het jaar verkieizng) en meer??

* Koffie en aspergebonbon

* Fantastische tuinlocatie van Restaurant Akkeroord

Prijs: €79,50 p.p. voor een volledig verzorgde gezellige, culinaire middag.

Reserveren via info@akkeroord.nl/info@tirebouchon.nl of via het mail formulier hieronder.

Ik heb Hartmut Bernhard van het wijnhuis CH. W. Bernhard maker van eerdere aspergewijn uit Rheinhessen/Duitsland gevraagd aanwezig te zijn, alsmede Weingut August Ziegler, maker van de aspergewijn van dit jaar en eerdere wedstrijdwinnaar in voorgaande jaren vertegenwoordigt door Tire Bouchon.

HOUDOE, tot 25 juni 2023

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Leave a Reply

Hit enter to search or ESC to close