
Donderdag 17 april kookt René in zijn “thuis kookatelier” op verzoek van Tire Bouchon, een 4-gangen diner ter gelegenheid van de start van het aspergeseizoen.
Het Brabants Asperge Genootschap heeft dan net bekendgemaakt welke aspergeteler als eerste asperges van de koude grond heeft gestoken en daarmee het aspergeseizoen officieel geopend. René en ik willen dit graag vieren en hoe kan dit beter dan et onze gezamenlijke passie en professie: wijn & spijs!
Daarom organiseren wij dit diner ‘en petite comité’. Letterlijk want de ruimte aan de aanschuiftafel is beperkt. Maar ben jij ook zo’n liefhebber van Asperges dan ben je van harte welkom om van dit ‘witte goud’ een maaltijd lang te komen genieten. MAAR VOL = VOL!
We starten de avond om 18.30uur met een feestelijke bubbel, gevolgd door 4 asperge-gerechten begeleid door de wijnen die de finale hebben bereikt in de officiële Aspergewijn-competitie.
Deelname aan deze lekkere en vooral gezellige avond: €80,= per persoon
Reserveren kan alleen via info@tirebouchon.nl