Skip to main content
Kerstpakket

Kerst bij Tire Bouchon!

Bestel nu je unieke wijn-relatiepakket.

 

Het is alweer november, de dagen worden korter en het is aanzienlijk kouder aan het worden. Nog een maand en de maand december breekt aan. Een maand vol gezellige dagen met vrienden, collega’s en familieleden. Traditioneel ook een maand waarin we mensen willen bedanken.

Misschien wordt deze decembermaand wel extra bijzonder: Corona heeft bij heel veel mensen het leven totaal veranderd. Met de nog onbeantwoorde vraag: gaan we nog wel Kerst en Oud & Nieuw vieren buitenshuis. Een extra bedankje of hart onder de riem steken is dan vaak het minste wat we kunnen doen. Of misschien wil je wel een mooi kerstdiner thuis organiseren met een paar mooie wijnen.

Tire Bouchon wil en kan daar graag bij helpen. Voor elk budget kan ik een cadeau of pakket samenstellen. Van een fles wijn tot een geheel feestpakket rondom het thema wijn. Eenvoudig verpakt of gepersonaliseerd. In een flessenzak of in een kist bedrukt met een persoonlijke boodschap. Voor 1 persoon of voor het hele bedrijf.

Bij het uitwerken van ideeën geef je zelf aan in welke mate je ontzorgd wilt worden. Wil je alleen het cadeau geregeld of wil je dit tot aflevering bij de ontvanger persoonlijk, alles is mogelijk.

Een ding staat voorop: de kwaliteit!

Zowel de kwaliteit van het product, de wijn is uniek verkrijgbaar bij Tire Bouchon, als de kwaliteit van de verpakking en de service eromheen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken, maak een afspraak, mail of kom vooraf proeven. Ik zorg ervoor dat dit geheel volgens de gezondheidsvoorschriften verloopt.

Voor iedere portemonnee en iedere wens vind ik een oplossing. Vanaf €7, =   vul ik uw verzoek in, wijnen van 2018 tot bijzondere wensen terug tot bv 1928. Maar ook de mooiste wijnen uit België of van unieke, kleine wijnproducenten uit bv Piëmonte of Davinum uit Toscane. Een kleine producent met net zoveel passie voor zijn wijn als dat ik heb bij mijn zoektochten. Met als resultaat: zijn wijnen worden vergeleken met de grootste wijnen uit Italië.

Mag ik jou helpen in deze drukke tijden?

Ik doe het graag en met passie.

Ga naar Relatiegeschenken voor een aantal voorbeelden en mogelijkheden.

 

Leave a Reply

Hit enter to search or ESC to close